8. PÄIVÄ

Tässä postauksessa kerron hieman itsestäni...

Eli olen 41 vuotias perheen äiti. Perheestä löytyy mies ja neljä lasta (16v, 14v, 6v ja 5v). Niin ja myöskin neljä koiraa (suomen lapinkoira, mittelspitz ja kaksi chihuahuaa). Asumme rintamamiestalossa joten myöskin remontointi on osa päivittäistä elämää.

Käymme mieheni kanssa töissä ja esikoinen aloittaa tänä syksynä lukion ja nuorempi poikani aloittaa koulunkäynnin. Lapset harrastavat:  on jääkiekkoa, salibandyä, yleisurheilua, jumppaa, luistelukoulua... oma liikunta on jäänyt aivan liian pienelle.

Työterveyslääkärin tarkastuksessa todettiin korkeat sokeriarvot vajaa pari vuotta sitten ja olenkin syönyt siihen lääkettä. Diformin 500mg 1 tabletti aamuin ja illoin. Onneksi se on näyttänyt nyt riittävän. Pakko kyllä myöntää että aivan liian usein unohdan lääkkeen ottamisen. Koko kesäloma meni niin että en varmaan ottanut yhtään tablettia. Nyt olen koittanut parantaa tapani.

Korkean sokeriarvojen lisäksi haittaa jokapäiväistä elämää jalkojen kivut (erityisesti polvet) ja käsien puutuminen ja särkeminen. Näiden lisäksi minulla on emetofobia, ja se vaikuttaa elämääni ja perheeni elämään päivittäin. Niin ja niille kenelle emetofobia on vieras, kyse on siis oksentamisen pelosta. Voin kirjoittaa siitä vaikka ihan omana postauksena jossain vaiheessa.

Eli kiirettä pitää vähän joka osa-alueella... elämme nyt selvästi ruuhkavuosia. Rahat ja hermot ovat vähän väliä loppu, mutta päivääkään en silti vaihtaisi pois :)